Over FTW Studios


FTW Studios levert complete oplossingen op gebied van marketing en communicatie; websites, (online) reclame, printwerk, logos, huisstijlen, video, applicaties, games, etc. Ik (Arrie) bewaak hierbij de marketingdoelstellingen en werk in de uitvoering vaak samen met getalenteerde freelancers. Dit levert creatieve outside-of-the-box invalshoeken op en is ook nog eens voordelig!

Arrie - Creative Director / Eigenaar

Arrie helpt andere ondernemers met het realiseren van creatieve projecten. Dit kan variëren van een complete marketing campagne tot social media management voor een paar uurtjes per week.

Hij heeft vaak aan het roer gestaan bij trajecten van concept naar eindproduct en let hierbij altijd op de financiële haalbaarheid, risico’s en concrete win-kansen.

Geïnteresseerd? Een afspraak om te brainstormen over uw project is snel gemaakt!
Tessa - Webdesign (Freelancer)

Tessa is de eigenaar van Girlboss Webdesign en helpt FTW Studios wanneer een website (onepager, uitgebreider of zelfs een webshop) onderdeel is van het marketingplan. 

Tessa heeft een heldere aanpak; stapsgewijs van schets naar uiteindelijk design. Geen verassingen of problemen. Daarnaast is het fijn om met haar samen te werken vanwege haar droge humor en liefde voor harde muziek.  

Om vrouwelijke ondernemers aan een website te helpen heeft Tessa Girlboss Webdesign opgericht:
Antonella - Interne Communicatie (Freelancer)

Antonella is een ervaren HR adviseur, en daarom de perfecte sparringpartner wanneer communicatievraagstukken van interne aard zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bedrijfsmagazines, interne communicatiekanalen of simpelweg het kerstpakket.

Met focus op de menselijke kant is Antonella ook een aanwinst als het gaat om het opstellen van vacatures. Ze heeft een scherp oog voor details, kennis van juridische kaders en weet complexe inhoud overzichtelijk te brengen.

Geïnteresseerd? Een afspraak om uw interne communicatieproblemen onder de loep te leggen is snel gemaakt:

Wat onze klanten zeggen

Een greep uit fijne testimonia van onze klanten:

Een zeer leerzaam, zinvol en prettig gesprek waarin Arrie ons heldere, duidelijke en nieuwe invalshoeken aanreikte op het gebied van merkbeleving, marketing en communicatie. De persoonlijke benadering, kennis en uitvoering is een aanrader voor elk bedrijf.

Marjorie Bakels - Accountmanager UMCG

Arrie heeft duidelijke ideeën over je producten moet neerzetten en legt dit goed en duidelijk uit, waarna we ook daadwerkelijk ons product hebben kunnen verbeteren. Ons product is daardoor volwassen en heel aantrekkelijk voor onze doelgroep geworden.

Gert-Jan van Oosten - Adviseur MKB GroBusiness

Arrie is een leuke, creatieve en professionele kerel en een plezier om mee samen te werken. Samen een project gedraaid, erg goed bedacht en uitgewerkt. Toen bleek dat minder mogelijk was qua techniek, snel geschakeld en effectief aan een oplossing gewerkt.

Rhett van der Voort - Partner bij internetmensen.nl

Arrie heeft  uitstekende luisterversies van mijn verhalen (en die van andere schrijvers) gecreëerd. Daarnaast is Arrie een creatieve geest, die zelfs bij een conceptenbedenker als ik, altijd weer een nieuw idee weet te brengen.

Een erg leuke kerel om mee samen te werken!

Martijn Lindeboom - Schrijver / Schrijfdocent / Redacteur

Met creatieve invalshoeken en wetenschappelijke onderlegging is Arrie een zwaargewicht op gebied van conceptualisering en de uitwerking ervan. Door de focus op het effectief vertellen van het productverhaal te houden, wordt de marketingcontent effectief en aantrekkelijk. 

Robin Plomp - dga Pro Motion Pictures BV

Mijn nieuwsbrief

Ik ben eigenlijk geen fervent nieuwsbrief schrijver, maar bij 100 inschrijvingen moet ik wel. Abonneer je voor een maandelijks overzicht van leuke ontwikkelingen op gebied van storytelling, marketing en communicatie!